Gabriela Koukalová po rozchodu s manželem: Tak v klidu ještě v životě nebyla!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. října 2020 16:16

Gabriela Koukalová se před časem definitivně rozešla s manželem, osobním životem si ale podle všeho nenechá kazit náladu. Naopak se bývalá biatlonistka svěřila, že se cítí nejlépe ve svém životě.

Gabriela Koukalová nedávno po mnoha měsících spekulací, které se v podstatě objevovaly již v minulém roce, přiznala rozpad manželství s badministou Petrem Koukalem. Člověk by si tedy mohl myslet, že na tom psychiky nebude zrovna dobře.

Jak vás stars24.cz informoval, biatlonistka bude nově uvádět společenský magazín na jedné z televizních stanic. „Z nabídky na moderování jsem byla překvapená. Snažím se ale hodně spoléhat na vlastní intuici – a cítila jsem, že je to správný krok. Ani jsem si to nerozmýšlela a kývla,“ svěřila se CNN Prima News.

Na někdejší profesionální sportovkyni se osobní zvrat podepsal podle všeho pozitivně. „Jsem teď nejvíc v klidu, co jsem kdy v životě byla. S přibývajícím věkem sbírám zkušenosti a všechno tak nějak vnímám lépe,“ svěřila se.

„Mám pocit, že jsem se znovu narodila a žiju si život podle sebe. Dřív jsem vždy dělala něco pro někoho jiného, protože se to po mně chtělo, nebo to okolí vyžadovalo. Teď už jsem jen sama za sebe,“ dodala Koukalová.

Témata: Gabriela Soukalová