Smrt čarodějnice z Arabely: Jana Andresíková (†79) bojovala s koronavirem!

Jana Andresíková v Arabele

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. října 2020 13:47

Herečka Jana Andresíková (†79) před smrtí bojovala s koronavirem! Blízký přítel herečky prozradil, že se stala obětí viru covid-19! Herečka měla dlouhodobé zdravotní problémy a její tělo bylo hodně oslabené.

Jak vás již server stars24.cz informoval, ve věku 79 let zemřela filmová a divadelní herečka Jana Andresíková, která se do povědomí televizních diváků zapsala především jako čarodějnice v seriálu Arabela.

Zprávu o smrti herečky a dabérky, která mimo jiné propůjčila hlas herečce Whoopi Goldbergové ve filmu Sestra v akci, zveřejnila její dcera Michaela Binderová. Detaily o smrti herečky pak prozradil i její kamarád a producent René Kekely.

„Janičko naše milovaná, ať je Ti tam nahoře dobře! Nikdy na Tebe nezapomenu! Konec Tvého života nebyl zrovna veselý, tohle sis nezasloužila, nicméně jsem rád, že jsme se mohli vídat, slýchat a ještě nedávno se vidět a slyšet... Že jsme společně bojovali s tím, co jsme bohužel nevybojovali. Ale jsem rád, že jsme se o to alespoň pokusili,“ smutní Kekely na sociálních sítích.

Přidal také dojemný vzkaz. „A nikdy nezapomenu na tvá slova: Miláčku, já jim ještě natrhnu prdel! Pozdravuj tam nahoře všechny! Máme Tě a budeme mít vždy moc a moc rádi! A to, co jsme si řekli, to, co jsme o sobě věděli... Byla jsi naše nejmilejší a nejbližší členka rodiny, i když jsme pokrevně rodina nebyli!“ napsal také hereččin kamarád.

Prozradil také, že se herečka prala s koronavirem! „Jana se stala přímou obětí covid-19! Dnes ráno se její stav extrémně zhoršil, byla převezena do nemocnice a po poledni odešla,“ prozradil s tím, že její tělo bylo oslabeno různými nemocemi. „Bylo to pro ni vysvobození po všech stránkách,“ uvedl.

Pro deník Blesk také prozradil, že Andresíková byla už několik měsíců po operaci zlomeniny nohy v Centru následné péče v Mělníku, kde podstupovala rehabilitace.

„Jenže teď byla převezena do mělnické nemocnice, protože jí už několik dní bylo špatně. Byl u ní potvrzen koronavirus, ovšem záhy nato, dnes kolem poledne, bohužel zemřela. Její tělo bylo oslabené několika srdečními kolapsy a mrtvicemi,“ dodal René Kekely.

Témata: Jana Andresíková Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)