Eva Burešová popsala den s covidem: Jak se během něj mění její zdravotní stav?

Eva Burešová (herečka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. října 2020 14:11 | Aktualizováno: 21. října 2020 13:36

Eva Burešová se nachází v domácí izolaci, protože i u ní testy prokázaly nemoc covid-19, která se dle jejích slov zprvu projevovala jako běžné nachlazení. Teď herečka fanouškům popsala, jak se během dne mění její zdravotní stav.

Eva Burešová se nakazila koronavirem a trochu nešťastně se k této problematice vyjádřila hned po prvním dni v domácí izolaci. Někteří lidé nabyli dojmu, že onemocnění covid-19 zlehčuje.

Hvězda seriálu Slunečná dala s odstupem pár dní najevo, že jí to mrzí. Zpochybňovat evidentně nic nechtěla. I proto si dala na chvíli pauzu od sociálních sítí. Fanouškům se znovu ozvala až včera, aby jim řekla, jak jí je.

„Je mi to pořád tak nějak chřipkoidně. Ráno je mi trošičku hůř, jsem unavenější, takže se tady válím. Přes den se to lepší, večer je to zase trochu horší,“ svěřila se v krátkém videu, které zveřejnila na instagramu.

„Pomáhá mi ale hodně paralen a vaše pozitivní zprávy. Takže se nebojte, zatím jsem na tom pořád dobře, tak uvidíme, jak to bude dál,“ dodala sympatická herečka.

Témata: Eva Burešová