Mahulena Bočanová v obavách! Ztratí dceru?

Mahulena Bočanová 3

Autor: Hrušková, stars24.cz

5. března 2018 8:45 | Aktualizováno: 6. března 2018 18:08

Mahulena Bočanová nyní čelí nepříjemnostem ze strany bývalého manžela Viktora Mráze, který herečku dokonce tahá po soudech a chce dceru Marinu do vlastní péče.

Mahulena na svojí sociální síti zveřejnila dopis, který obdržela od nynější ženy jejího bývalého manžela. V něm herečce vyčítá hlavně to, že se o dceru řádně nestará a požaduje nadstandardní výživné na dceru.

Podle informací deníku Sedmička to Mahulena velmi těžce nese a řeší to i v práci. „Mahulena to v divadle pořád řeší. Prý jí chce Mráz Márinku vzít,“ sdělil zdroj z Divadla Hybernia, kde Mahulena účinkuje v muzikálu pro děti Sněhová královna. „Prý je to hodně zlé,“ dodal, vypadá to tedy, že Mahulena je z celé situace velice rozladěná a bojí se, že dcerku ztratí.

Přitom až do nedávna neměl o tomto sporu nikdo ani tušení, až doposud kdy Mahulena Bočanová zveřejnila útočný dopis od nové manželky svého bývalého muže. „Zapomněla jsi do toho návrhu napsat, že vše, co hradíš ty, hradíme i my, včetně oblékání, stravy, dovolených, logopedií, ergoterapií a všech možných aktivit! To, že ji od října nemáme, je jen důsledek toho, žes nebyla schopná se s námi sejít, abychom se domluvili, a mé argumenty jsi označila za otravování a kraviny! Jde ti jen o peníze. Po šesti letech na jednou týdně u tebe doma s argumentem známého prostředí. To jsi snad zapomněla, že Marina tady vyrůstala odmalička a Viktor je její táta? Nemůžu uvěřit, jak cíleně lžeš. Na jedno dítě dostáváš 32 tisíc a je ti to málo! A vůbec nemluvím o tom, že Marinu hlídá kdokoli od tvých uklízeček a ty si klidně jedeš mimo ČR, to už je případ pro sociálku,“zaslala v dopise. Budeme herečce držet palce, aby celý spor byl co nejdříve u konce a aby dopadl dobře.

Témata: Mahulena Bočanová