Ví Dominika Gottová, s kým žila? Šokující přiznání jejího muže!

Karel Gott s dcerami a manželem Dominiky Timem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. října 2020 11:22

Dlouho o něm nebylo slyšet, teď se ale Timo Tolkki vrátil ve velkém stylu. Byl to však on? Na jeho profilu na jedné ze sociálních sítí se objevilo šokující přiznání týkající se jeho sexuální orientace.

Je otázkou, zdali ještě Dominika Gottová sleduje osudy svého manžela Tima Tolkkiho. Oficiálně totiž několikrát deklarovala, že se s ním chce definitivně rozvést, ačkoliv k tomu ještě nedošlo.

Přinejmenším zprostředkovaně se k ní ale bezpochyby dostane informace o šokujícím přiznání finského muzikanta. „Mám pro vás oznámení. Po všech těch letech vám musím něco říct: Jsem gay,“ stálo ve španělštině na jeho facebookovém profilu.

Fanoušci nevěřícně reagovali, dobře si totiž pamatovali, že si po rozpadu manželství s nejstarší dcerou legendárního zpěváka našel v Mexiku novou partnerku. Není divu, že Timo nakonec vše dementoval.

„Můj facebookový účet mi vzali hackeři a mobil a další věci mi ukradli. Mimochodem pro ty, co byli tak rádi, že jsem přiznal orientaci, využívám tohoto prostoru, abych veřejně oznámil: Já nejsem gay,“ svěřil se Tolkki.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová