Ilona Csáková po křížku s prezidentem: Smutná pravda o jejích plánech!

Ilona Csáková 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. října 2020 10:44 | Aktualizováno: 20. října 2020 22:21

Ilona Csáková se stala v nedávném projevu k národu terčem prezidenta republiky, který také prohlásil, že hladoví umělci vytvořili nejkrásnější díla. Jaké plány má známá zpěvačka? Bude tvořit?

Ilona Csáková se v poslední době dostala do křížku s prezidentem Milošem Zemanem, který ji sice ve svém projevu nejmenoval, jednoznačně ale mluvil o ní, když přišla řeč na zpěvačku, která dle něj „prohlásila, že za koronavirus může Bill Gates“. Proti tomu už se ale ohradila s tím, že to bylo jinak.

Hlava státu také již dříve uvedla, že „umělci vytvořili svá nejkrásnější díla tehdy, když byli hladoví“. Oblíbená zpěvačka ale v rozhlasovém pořadu Xaver a host uvedla, že se tvořit nechystá.

„Na to teď vůbec nemám kapacity. Já si dám pauzu, možná na hodně dlouho. Nevím, kde natočím další desku, možná že je jedna z posledních. Teď mám jiné plány a jiné starosti,“ svěřila se Csáková.

„Já jsem měla velké plány, já jsem měla naplánované koncerty a různé aktivity spojené s mou profesí. To všechno je teď zmar. Teď se budu soustředit na výuku s mými dětmi. Teď se budu věnovat hrncům, manželovi, dětem, výuce a fyzičce,“ dodala.

Témata: Ilona Csáková