Koronavirus a bolest v krku... Nákazu přiznali Andrea Pomeje a její partner!

Andrea Pomeje vedla dceru Aničku poprvé do školy. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. října 2020 9:27 | Aktualizováno: 20. října 2020 22:11

Strašák jménem koronavirus nešetří ani známé tváře. Svou zkušenost s ním mají také dýdžejka Andrea Pomeje a její partner Petr. Jak se u nich nemoc covid-19 projevila?

Vzhledem k současným denním nárůstům není divu, že se infekce koronavirem nevyhýbá ani známým osobnostem. Nejnověji nákazu přiznali vdova Andrea Pomeje a její nynější partner Petr Plaček.

„Koronavirem jsme si s Péťou prošli,“ prozradila sympatická tmavovláska webu extra.cz s tím, že ačkoliv je její milý astmatik, oba měli jen lehký průběh nemoci covid-19 s příznaky, jako jsou horečky, bolest kloubů či v krku, kašel a podobně.

I když dýdžejka pronesla, že se u ní onemocnění projevilo jako „lehká chřipečka“, rozhodně nehodlá nic zlehčovat. Na základě zpráv v médiích si dobře uvědomuje, že každý takové štěstí nemá.

„V žádném případě tím ale nechci jakkoli snižovat vážnost zdravotního stavu kohokoli, vím, že koronavirus může mít i těžký průběh. U nás naštěstí nebyl. Docela mě ale vytáčí, jak všichni jako by na nakažení čekali, aby o tom mohli psát sáhodlouhé statusy,“ dodala Pomeje. 

Témata: Andrea Pomeje