Míša Kuklová ráda pomohla: Neuvěříte, co se jí přihodilo!

Míša Kuklová s černou kočičkou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. října 2020 16:56

Michaela Kuklová se na sociální síti svěřila s opravdu neuvěřitelným příběhem, který se jí v těchto dnech přihodil. Sama herečka v něm sehrála svou roli a ráda pomohla.

Michaele Kuklové vždy udělá radost, když lidem, zvlášť pak svým fanouškům, může být jakkoliv nápomocná. V posledních dnech takovou možnost dostala, a tak se mohla pochlubit opravdu neuvěřitelným příběhem.

„Před třemi dny mi napsala paní Miloslava pod příspěvek komentář, že přišli o kočičku a až je nějaká chytne za srdce, rádi ji přijmou. Druhý den mně moje kamarádka Denisa nabídla toulavou kočičku, kterou krmí místní obyvatelé, ale co se ochladilo, sedává za dveřmi a hledá teplé útočiště,“ spustila na sociální síti.

Sympatická herečka sice o mazlíčka neměla zájem, ale ráda pomohla. „Denisa se po celou dobu snažila najít případné původní majitele, či někoho, kdo by si to jarní kotě mohl vzít,“ prozradila.

„Slovo dalo slovo a včera našla černá kočička v rodině paní Miloslavy domov a vděčně jej přijala. Vypadá navíc úplně stejně jako kočička Terezka, o kterou přišli. To snad ani nemůže být náhoda,“ dodala Kuklová.

Témata: Michaela Kuklová