Iva Kubelková promluvila: Nepříjemné zprávy a hádka s fanouškem!

Kubelková, Iva 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. října 2020 15:58

Sláva s sebou nese i stinnou stránku. Své o tom ví i modelka a moderátorka Iva Kubelková (43). Ta na svůj věk vypadá stále skvěle a nebojí se ukázat svou výstavní postavu! Tím samozřejmě často upoutá nejednoho ctitele. Jenže ne vždy je jejich pozornost žádoucí!

Iva Kubelková je už dlouhou dobu ambasadorkou jedné známé značky spodního prádla. A i když ona sama osobně žádné prádlo neprodává, někteří si zřejmě myslí něco jiného! Modelka zveřejnila na svém instagramovém profilu zprávy, které nedávno dostala.

„Ivo? Prodáte mi tu podprsenku?“ napsal Ivě jeden z jejích ctitelů. „Kolik byste chtěla?“ psal jí dál, i když se mu modelka neozvala zpátk.y. „Můžete mi odpovědět??“ žádal ji vytrvalý pisatel. Iva mu sice neodpověděla, zprávy ji ale pobavily.

„Tak já už jsem se bála, že všichni řeší jenom Covid,“ směje se vnadná moderátorka. Dokonce se fanoušků zeptala, kolik by si ta takovou podprsenku měla říct. Její příspěvek pobavil nejen fanoušky, ale i řadu známých osobností včetně zpěvačky Dary Rolins nebo moderátora Aleše Hámy.

„Chce použitou?“ zajímal se jeden z fanoušků. „No jistě,“ potvrdila Kubelková. Následně ale prozradila, že nic neprodala. Někteří diskutující ale měli za to, že modelka dotyčného veřejně zesměšňuje, Jeho jméno sice neuvedla, v úryvku konverzace, který zveřejnila, je ale vidět jeho profilová fotografie. „Nikoho nezesměšňuji, pán se za to určitě nestydí. A pokud ano, tak ať mi nepíše!“ má jasno Iva.

Dotyčný ale trval na svém, podle něj se modelka chtěla prostě pobavit na cizí účet, když mu ani neodpověděla a neohradila se proti jeho dotěrným dotazům.

„Věřte, že i mně píše mnoho různých lidí, tomuto pánovi jsem několikrát dala najevo, že o něco takového nestojím a on pořád a ze všech stran píše. A všude má jinou fotku a jiné jméno. Někdy je potřeba takové věci zveřejnit!!! A buďte si jistý, že tady opravdu nejde o žádné moje ego. Zastáváte se zoufalců a kritizujete ženy, za to, že to v tichosti netolerují? Zvláštní!“ naštvala se na diskutéra, který se zastával pisatele

Tím ale Kubelková neskončila. „To není první a jediná zpráva a konverzace kterou mi psal, mám tady zveřejnit všechny? Vážně? Chcete mě vychovávat, jak se chovat k úchylákům?“ kroutí hlavou modelka.

Témata: Iva Kubelková