Strach o Elišku Bučkovou: Tohle modelce vzkazují zděšení fanoušci!

Eliška Bučková 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. října 2020 14:31

Fanoušci mají obavy o zdraví modelky Elišky Bučkové! Někdejší misska na instagramu sice pravidelně zveřejňuje "jídelní" fotky, jenže příznivci jí to příliš nevěří. Vzkazují jí, aby se pořádně najedla a přibrala pár kilo!

Eliška Bučková (31) už v roce 2013 přiznala, že trpí poruchou příjmu potravy. Česká Miss z roku 2008 tak jen potvrdila to, o čem se mluvilo už delší dobu, I když od té doby ušla kus cesty a tvrdí, že je dnes se svou postavou spokojena, fanoušci o ni mají obavy!

Modelka se dala na cvičení, což často ukazuje i prostřednictvím sociálních sítí, Tam také často ukazuje fotky, na kterých sedí u stolu a před sebou má nějaké jídlo. Jenže její nejnovější snímek znovu vyvolal debaty o její postavě a váze!

„Dochází mi inspirace...Palačinky na sladko, na slano, ovesná kaše, rýžová kaše, krupičná kaše, ovocné smoothie, ovoce na kostičky, buchty, štrůdl na milion způsobů… Mám tolik času na přípravu snídaně, že vlastně už ani nemám hlad. Ještěže moje tělo snese litrové dávky kofeinu.. Až mi kafe taky poleze krkem, přecházím na červené víno...“ napsala Eliška ke snímku, na kterém sedí nad kuchařkou a v ruce drží misku.

Není ale možné si nevšimnou jejich hubených rukou. Na dalších fotkách je navíc vidět propadlé břicho a často i kosti rýsující se od kůží! Její příznivci mají proto strach o její zdraví.

„Eliško, samozřejmě, že člověk nedá na pocit nebo rady ostatních a ještě k tomu cizích lidi, ale jste nádherná ženská! Ale asi už je to moc. ty ruce. Já neříkám, že všichni mají být tlustí nebo hubený na kost, ale tak nějak akorát?“ píše se v jednom z komentářů pod fotkou modelky.

Není to jediný podobný příspěvek. „Nějak nám hubnete. Pozor na zdraví, ať jste krásná a zdravá,“ vzkazuje fanoušek Petr. „Chtělo by to trošičku nabrat, nebojte se toho,“ radí jí další followerka. „Eliško... trošku přiberte. Bude to lepší. Omlouvám se za názor, ale...“ přidal se další z Čechů. „Eli, začni trochu jíst! Věř mi... budeš krásná ženská," radí jí fanynka Lenka pod jinou fotkou na instagramu. 

Témata: Eliška Bučková