Eva Burešová promluvila z karantény: Jak u ní postupuje covid-19?

Eva Burešová (herečka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. října 2020 14:11

Eva Burešová se nachází v domácí karanténě, protože také u ní testy potvrdily nákazu koronavirem. Sympatická herečka po prvních pár dnech prozradila, jak u ní onemocnění covid-19 postupuje.

Eva Burešová během minulého týdne fanouškům oznámila, že se také nakazila koronavirem, a tak se momentálně nachází v domácí karanténě, kde s ní je i její syn. I když nemoc covid-19 nechce zlehčovat, tak otevřeně přiznává, že u ní nemá závažný průběh.

„Nic se nemění. Stále mám jen jakoby lehké nachlazení. Žádný horečka, čich jsem neztratila. Žádné zhoršení zdravotního stavu nepociťuji,“ prozradila webu super.cz, jak se cítí k dnešnímu dni.

Oblíbená herečka má také překvapivě kladnou zkušenost s hygieniky. „Často jsem slyšela, že nefungují a netrasují. Já mám tedy jinou zkušenost. Volalo mi z hygieny několik lidí, ptali se, zjišťovali, s kým jsem byla v kontaktu. Naprosto profesionální,“ svěřila se.

Hvězda Slunečné naopak nechápe, že bude muset v úterý doma podstoupit test také její syn. Podle ní to není nutné, jelikož s ní musí strávit celou izolaci.

Témata: Eva Burešová