Agáta Hanychová ve svém živlu: Takhle účtuje s Prachařem!

Agáta Prachařová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. října 2020 16:11

Agáta Prachařová už je zase svobodná a může si dovolit říct pravdu o některých aspektech nevydařeného manželství s Jakubem Prachařem. Jak s ním v těchto dnech účtuje?

Agáta Haynchová nedávno konečně i formálně dotáhla rozvod s Jakubem Prachařem, jejich manželství už ale nefungovalo déle. Dvojnásobné mamince a dětem zůstal dům v pražském Suchdole, který už si upravuje podle svého vkusu.

„Bylo to hodně podle Jakuba a já jsem s tím na začátku měla problém. Sedačku vybral on, on vybral kuchyň, já jsem do toho moc nesměla mluvit,“ postěžovala si až nyní webu expres.cz s tím, že teď už je pochopitelně po jejím.

Moderátorka a někdejší modelka už je opět zadaná a doufá, že již brzy jí nebude bývalého manžela nic připomínat. „Jakubův duch snad odejde, až si to tady vymaluju, pak tu zůstanu. Uvidíme,“ svěřila se.

„Nevisely tady fotky dětí, protože to Jakub nemá rád. Takže když se odstěhoval, všechny zdi jsem zaplnila fotkami dětí. Takové ty protesty, které lidé dělají. Teď jsem se uklidnila, sundala jsem je a nechala jsem jenom jednu,“ dodala Hanychová.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař