Monika Absolonová se svěřila: Dojemná slova o synech!

Monika Absolonová s partnerem a synem. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. října 2020 13:37

Co se týče životních priorit, má Monika Absolonová rodinu bezpochyby na prvním místě. Jasně to dala najevo i o tomto víkendu, v době, kdy nemůže vystupovat. Na sociální síti napsala tato dojemná slova.

Vzhledem k nynějším opatřením přišla o pracovní vytížení také Monika Absolonová, protože umělecká sféra se z rozhodnutí vlády úplně zastavila. Ona tak má alespoň ještě více času na rodinu.

Jasně to demonstrovala zveřejněním fotografie, na které jsou vidět její synové s pejskem. „Tadeáš, Matouš a náš Jonáš. Možná by Tomáš (partner – pozn. red.) z toho vyjmenovávání vynechal Jonáše, protože ho štve, jak slintá, pouští chlupy atd.,“ napsala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova), Říj 17, 2020 v 10:46 PDT

V následující větě pak dala zpěvačka jasně najevo, jak si takových rodinných chvil váží. „Já ale vím, že o tyhle tři fešáky se budu celoživotně starat a strachovat!“ svěřila se svým fanouškům.

Absolonová neopomněla ani dalšího důležitého člena rodiny. „Za chvilku už nastupuje babička (chudák, je fakt statečná, zlobí strašně) a my jedeme zase uklízet,“ dodala.

Témata: Monika Absolonová