Veronika Arichteva prozradila: Jak si představuje rodinnou idylu?

Veronika Arichteva s manželem. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. října 2020 11:33

Veroniku Arichtevu nemusí až tak trápit, že herci momenálně nemohou vystupovat, protože ona sama je na mateřské. Fanouškům se teď rozhodla prozradit, jak si zhruba představuje rodinnou idylku.

Když se Veronika Arichteva koncem září stala maminkou, přišel na svět její první potomek. S manželem Biserem ale od té chvíle mají čtyřčlennou rodinu, protože on už má z předchozího vztahu staršího syna.

Právě o tomto víkendu zveřejnila herečka na instagramovém profilu společnou fotografii obou chlapců, kteří se podle jejích slov seznamovali. Jak to probíhalo? „Spokojenost na obou stranách řekla bych,“ konstatovala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev), Říj 17, 2020 v 12:04 PDT

Novopečená maminka už si maluje budoucnost narůžovo. Fanouškům se totiž na sociální síti rozhodla prozradit, co má výhledově v plánu. Je otázkou, zdali její nevlastní syn bude ochoten spolupracovat.

„Luka se poprvé usmál a Teo ještě netuší, že jednou přijde den, teda spíš večer, kdy jako velkej brácha bude hlídat! My s Bisim si nad lahví dobrýho vína budem říkat, jak jsou ty kluci boží a prohlížet si jejich fotky,“ uvedla Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva