Marek Ztracený prozradil tajemství: Jak to bylo s žádostí o ruku?

Marek Ztracený s rodinou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. října 2020 21:42

Je to už pěkných pár měsíců, co Marek Ztracený překvapil svou partnerku, když ji přímo před zraky svých fanoušků požádal o ruku. Až s odstupem času ale prozradil, jak se to v jeho hlavě zrodilo.

Marek Ztracený stihl ještě před jarní koronavirovou pauzou odehrát jeden z posledních velkých koncertů v Česku, když se mu podařilo vyprodat O2 arénu. Příznivcům kromě show nabídl i jeden nevšední zážitek.

Rodák z Železné Rudy si totiž na pódium nechal i jeden velký životní krok. Před zraky tisícovek fanoušků na pódia poklekl na kolena a všem v hale bylo ihned jasné, co se právě chystá.

Přišla žádost o ruku. Až nyní ale známý zpěvák a skladatel prozradil něco ze zákulisí. „Věděl o tom jenom syn, který opatroval prstýnek. Jednou se mě totiž zeptal: Tatínku, proč si nevezmeš maminku? A já neměl argument, proč ne. Jsem rád, že mu na rodině záleží,“ prozradil Ztracený v pořadu Blízká setkání.

Jeho partnerkou je bývalá moderátorka Marcela Skřivánková, se kterou má syna Marka. Veselku ale v současnosti není vůbec jednoduché zorganizovat, a tak na ni zatím nedošlo.

Témata: Marek Ztracený