Další rána pro Annu K.! Přišla nejen o zdraví, ale o i majetek!

Anna K.

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. března 2018 10:43

Život zpěvačky Anny K. je jeden velký boj. Jeden boj s rakovinou sice vyhrála, teď se jí ale objevila další, navíc se přiznala, že přišla o byt a majetek!

Anna K. díky chemoterapii sice porazila jednu rakovinu, kvůli oslabené imunitě se ale objevila nová. Jaký bude průběh další léčby zatím není jasné, jisté ale je, že pro zpěvačku rozhodně nejde o dobrou zprávu.

Aby toho nebylo málo, promluvila o hororovém zážitku, který se jí stal v 19 letech. Otčím jí totiž po smrti matky vyhodil z bytu a obral ji o všechno.

"Když maminka zemřela, nezachoval se ke mně dobře a já ho odstřihla. Máma celý život dřela, abych já něco měla, a on mě elegantně obral o její majetek,“ svěřila se Anna K. týdeníku Téma.

Byt kupoval její otec, bydlela v něm ale s mámou a otčímem. Ona si poté přihlásila trvalé bydliště jinde, což vyústilo v problémy, které rozhodně nečekala.

"Tak jsem se z mámina, vlastně i z mého bytu dočasně odhlásila, a když jsem se pak chtěla automaticky nahlásit zpátky, otčím mi to neumožnil. Vyměnil zámky u dveří a osobní věci mi přivezl v krabicích,“ svěřila se Anna K.

Témata: Anna K.