Vendula Pizingerová už je z porodnice doma: Tohle ji překvapilo!

Vendula Pizingerová ukázala manžela se synem. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. října 2020 16:33 | Aktualizováno: 19. října 2020 10:22

Vendula Pizingerová si od tohoto týdne připomíná, jaké to je být maminkou novorozence. Vdova po známém hudebním skladateli už je z porodnice doma. Co ji po návratu překvapilo?

Vendula Pizingerová v úterý porodila syna Josefa, a to přesně v den narozenin manžela, který nosí úplně stejné křestní jméno. Dnes zveřejnila první společnou fotografii hrdého tatínka s novorozeným chlapečkem.

Osmačtyřicetiletou maminku totiž již propustili z porodnice u Apolináře, kde císařským řezem syna porodila. Až doma zjistila, že tam nebude mít tak úplně klid, protože se některé věci oproti dřívějšku změnily.

„Jsem vůbec nevěděla, že chlapi mají ze zákona nárok na týden otcovské dovolené. Tak takhle to vypadá v podání u nás doma. Něco jako mateřská! Jen ležíš,“ napsala prezidentka Kapky naděje na instagramovém profilu.

Tam také příznivcům prozradila, jak se rodince daří. „Jinak první noc doma jsme krásně přežili. Můžu tedy říct, že jsem šťastná jak blecha. Je to najednou takový jiný všechno,“ dodala Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová