Eva Burešová po prvním dni s covidem: Šokující slova!

Eva Burešová (herečka) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. října 2020 14:04 | Aktualizováno: 19. října 2020 21:53

Eva Burešová má za sebou první den s covidem-19, a tak se fanouškům rozhodla popsat své prozatimní zkušenosti. Pronesla přitom šokující slova, která na někoho mohou působit dojmem, že onemocnění zlehčuje. Srovnává ho totiž s nachlazením a chřipkou.

Vzhledem k současným denním nárůstům v počtu nakažených není divu, že mezi nimi nechybí ani známé osobnosti. V pátek jsme vás informovali, že testy infekci potvrdily u herečky Evy Burešové.

Hvězda Slunečné se o průběhu onemocnění covid-19 snaží fanoušky od první chvíle informovat. Včera prozradila, že zatím nepřišla o žádný ze smyslů a čeká, až to podle jejích slov vypukne. K žádné změně podle všeho nedošlo ani dnes.

„Covid pozitivní, den dva. Zatím jsem stále stejná. Pořád mám průběh, jako když jste lehce nachlazení. Chuť mám, čich mám, tak si říkám, jestli to je vůbec covid. Jestli se tam jako nemohl někdo splést, jestli to prostě není jenom nachlazení nebo chřipka,“ svěřila se ve videu na instagramu s tím, že zítra se opět ozve.

Vypadá to tedy, že obávaná choroba u ní má téměř bezpříznakový průběh. Bohužel, někteří její spoluobčané takové štěstí nemají, o čemž svědčí rostoucí počty hospitalizovaných.

Témata: Eva Burešová