„Riziková“ Jiřina Bohdalová radí, jak na koronavirus! Jinak se z toho nedostaneme, říká!

Jiřina Bohdalová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. října 2020 10:40

Jiřina Bohdalová samozřejmě s napětím sleduje, jak se vyvíjí epidemie koronaviru, kterým už se nakazila i její dcera Simona Stašová. Legendární herečka se rozhodla lidem promluvit do duše. Co jim radí?

Nejen prezident se snaží apelovat na spoluobčany, aby respektovali opatření a naslouchali odborníkům. Se svým vzkazem se v médiích objevila také Jiřina Bohdalová, která je podle svých slov poslušná.

„Jednak jsem riziková, jednak si myslím, že lidé, kteří tomu nerozumí, by do situace neměli vůbec mluvit. Je třeba srazit kufry a poslouchat, jinak se z toho nedostaneme,“ řekla webu extra.cz.

Slavná herečka použila jednoduchý příměr, aby lidem vysvětlila, že je třeba vnímat opravdové kapacity. Ona se prý také může vyjadřovat k divadlu, respektive činohře, ale rozhodně neradí kolegům, kteří dělají operu.

„I ve zdravotnictví jsou různé obory, ale nemohou si do toho navzájem mluvit. Lidé ale dnes kecají do všeho. Měli by zavřít Facebooky a Instagramy, nebo jak se to všechno jmenuje. Ty negace aby prase vydrželo. A do prčic, ať už se politici přestanou hádat!“ vztekala se Bohdalová.

Témata: Jiřina Bohdalová