Markéta Konvičková řeší dilema! Jak být maminkou i zpěvačkou zároveň?

Markéta Konvičková s dcerou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. října 2020 16:06

Markéta Konvičková se teprve před několika týdny stala maminkou dcery Amálky, už ale řeší jedno velké dilema. Nechce se totiž vzdát profese zpěvačky, ale v první řadě se chce věnovat holčičce. Jak se to dá vyřešit?

Markéta Konvičková se zhruba před měsícem stala maminkou, na rozdíl od své kamarádky Moniky Bagárové ale dopředu hlásala, že by se chtěla vrátit ke zpěvu co nejdříve. Současná situace ale něco takového zrovna neumožňuje.

Někdejší účastnice SuperStar alespoň potěšila fanoušky novou písničkou o své novorozené holčičce a nestačila se divit jejímu úspěchu. Fanouškům děkovala na sociální síti za to, že má videoklip za pár hodin přes 30 tisíc zhlédnutí.

Blonďatá zpěvačka také konstatovala, že jí od lidí chodí krásné reakce a zprávy plné emocí, kterých si nesmírně váží. Na závěr jim proto prozradila, jak to zatím na mateřské zvládá

„Takhle to teď u nás vypadá, jsem máma na plný úvazek, 24 hodin denně, miluju svou dceru, ale zároveň jsem i zpěvačka a miluji svou práci. Proto mám o to větší radost, že se mi to povedlo spojit, napsat, nazpívat, vydat a přenést sebe a svoje pocity k Vám,“ svěřila se Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková