Prokletá Tvář: Bořek Slezáček na kapačkách, Stárková zkolabovala kvůli covidu!

Tvoje tvář má známý hlas, ilustrační foto 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. října 2020 11:37 | Aktualizováno: 18. října 2020 21:56

Letošní ročník pořadu Tvoje tvář má známý hlas je pro soutěžící opravdu náročný! Mezi celebritami řádí navzdory všem bezpečnostním opatřením koronavirus

Měnit se každý týden v jinou osobnost a za několik dní secvičit perfektní vystoupení opravdu není jednoduché. Své o tom ví soutěžící nejnovější řady show Tvoje tvář má známý hlas Bořek Slezáček. Dobře mu samozřejmě nedělá ani současná koronavirová situace.

„Trochu mne to všechno stresuje. Koho ne, že. Tak jsem se konečně rozhoupal a šel na infuze céčka. Už podruhé. Nejlépe jednou týdně tři až pět opakování. Je to trochu boj, protože se šíleně bojím jehel. Tak samozřejmě, v určitém období mého života se mi ta fóbie docela šikla, to ne, že ne. Ale dávám to. Pro posílení imunity a očistu je to fajne,“ pochvaluje si pomoc lékařů zpěvák, moderátor a herec v jedné osobě.

„Trvá to tak půl hodinku sakumprásk a potom značná euforie, což se mi samozřejmě dost líbí. Anyway, někde si účtují litr, jinde past na paničky i za trojku. Kdyby se pražské smetánce mezi čtením knih chtělo, ve fajnovém Amaryllis Centru na Vinohradech za jedenáct stovek. Fotku výrazu tváře zaměrně nepostuji, abych vás neodradil. Ale není každý zbabělec, jako já, nicht war?!“ dodal na sociálních sítích, kde zároveň zveřejnil fotku své paže s infuzí. Zároveň si tak slovy o čtoucí pražské smetánce rýpl do prezidenta Miloše Zemana a jeho nedávného výroku. 

Díky infuzím je tak Slezáček připraven dál bojovat ve Tváři – na rozdíl od jeho kolegyně Eriky Stárkové. Herečka, která na sebe upozornila především jako transsexuál Pavel v seriálu Most! Stejně jako další účastnice pořadu Bára Basiková se nakazila koronavirem.

Basiková, která na sociálních sítích koronavirus zlehčovala, nemoc nakonec taky prodělala. O otm, že byla nakažená, ale podle svých slov ani nevěděla, přesto zůstala v desetidenní karanténě. Díky tomu, že Nova měla několik dílů předtočených, její nemoc pořad nijak neovlivnila.

Erika Starková na tom ale byla o poznání hůř. Jak vás již server stars24.cz informoval, před natáčením sedmé epizody zkolabovala, štáb musel přivolat lékaře. Aby mohl být díl dokončen, ujala se jejího vystoupení porota, tedy Eva Burešová, Aleš Háma a Ondřej Sokol.

Paradoxní na tom je, že Stárková se před necelým měsícem zastala zpěvačky Báry Basikové, ta nemoc zlehčovala a na sociální sítě například napsala: „At' už jdou všichni, co otravujou s koronavirem a šílenýma zprávama o něm, do prdele!!! At' už držej hubu a neotravujou nás všema katastrofickýma kecama, at'už nás přestanou děsit, ničit, připravovat o zdravej rozum a o práci! Do p*dele, do p*dele do p*dele!!!“

Ve svém facebookovém příspěvku také napsala, že povolaní lidé tvrdí, že koronavirus není nebezpečný víc než silná chřipka, infekce nebo jiná viróza. Starková ji podpořila a ve svém vyjádření odmítla povinné očkování proti koronaviru, které označila za „farmaceutický blaf“.

Témata: Bořek Slezáček Erika Stárková Bára Basiková Tvoje tvář má známý hlas Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)