Drama na natáčení Tváře: Známá herečka prý kvůli covidu zkolabovala!

Erika Stárková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. října 2020 16:06

Strašák jménem koronavirus obchází i některé oblíbené televizní pořady. Podle nejnovějších informací se nákaza rozšířila i mezi soutěžícími v show Tvoje tvář má známý hlas. Během jednoho z natáčení prý došlo k dramatické situaci.

Jak koronavirová epidemie v Česku nabírá na obrátkách, přibývá také případů nákazy mezi slavnými osobnostmi. Covid-19 výrazně zasáhl do natáčení show Tvoje tvář má známý hlas, testy infekci potvrdily třeba u Báry Basikové.

Zatímco oblíbené zpěvačce podle jejích slov vlastně nic nebylo, někteří její kolegové ze soutěže takové štěstí neměli. Jak uvádí web cas.sk s odkazem na Expres, údajně došlo ke kolapsu přímo na place.

Zdravotní problémy měly postihnout Eriku Stárkovou. „Nikdo neměl ponětí, že je nakažená. Neměla žádné příznaky ani zvýšenou teplotu. Potom ale z ničeho nic zkolabovala přímo během natáčení,“ prozradil dle serveru zákulisní zdroj.

„Následně se zjistilo, že má covid, a celé natáčení se radši pozastavilo. Všichni účinkující a členové štábu museli jít do karantény a podrobit se testům,“ dodal informátor.

Témata: Erika Stárková Tvoje tvář má známý hlas