Gabriela Lašková protrpěla šestinedělí: Splašené hormony a horečky!

Gabriela Lašková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. října 2020 13:43

Gabriela Lašková už je několik týdnů dvojnásobnou maminkou, mateřské povinnosti jí však v uplynulém období komplikovaly zdravotní potíže. Co všechno krásku během šestinedělí potkalo?

Součástí baby boomu v českém šoubyznyse byla během posledních týdnů také Gabriela Lašková, která už má za sebou i šestinedělí, za což je upřímně ráda. „Hurá! Nebudu Vám lhát, ani tentokrát nebyl začátek úplně jednoduchý, takže slavím právem,“ svěřila se fanouškům na sociální síti.

Misska sice začala tím pozitivním, brzy ale došlo i na opačnou stranu mince. „Co mi dávalo zabrat, byly hormony a únava, takže jsem utírala slzy bez důvodu a srážela horečky, které se jeden den objevily a druhý den mizely. Pár dní mě trápilo poprsí, ale naštěstí jsem veškeré náznaky blížícího zánětu prsu vždy rozehnala,“ prozradila.

Teď už to má modelka a moderátorka za sebou. „Fungovat bez pomoci hned po porodu není lehký, snažila jsem se odpočívat, ale stačil jeden náročný den a horečky se vrátily. Nicméně asi dva týdny utekly a srovnalo se to, naštěstí!“ podotkla.

„Občas na mě padne únava, necítím se ve svým těle dobře a k tomu mi dojde trpělivost, ale takové dny mají naštěstí konec a těch dobrých je velká převaha. A jelikož mám doma dva krásné a zdravé kluky, mám tu největší motivaci si každý den s nima užívat se vším všudy,“ dodala Lašková.

Témata: Gabriela Lašková