Jiří Krampol po odchodu Hanky strádá: Rozhodl se pro razantní změnu!

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. října 2020 10:50 | Aktualizováno: 16. října 2020 21:56

Jiří Krampol v srpnu přišel o manželku Hanku, není tedy vůbec jednoduché na ní během takhle krátké doby přestat myslet. I proto se rozhodl udělat doma jednu opravdu razantní změnu. V čem spočívá?

Jsou to již dva měsíce, co náhle zemřela Hana Krampolová (†59). Smutná zpráva přišla počátkem srpna nečekaně, ačkoliv manželka známého herce a baviče se dlouhodobě potýkala se zdravotními potížemi. Její muž se z toho pochopitelně vzpamatovává dodnes.

Jiří Krampol se teď po několika týdnech rozhodl udělat radikální krok. V jejich společném bytě to podle svých slov trochu předělal. „Musel jsem dát pryč její věci a přestavět trochu byt. Všechno mi ji připomínalo,“ vysvětlil webu blesk.cz.

Momentálně totiž doma – stejně jako většina zodpovědných občanů – tráví více času, než je obvyklé, protože i on chce přispět ke zpomalení šíření koronaviru v Česku. Oblíbený srandista ale zjišťuje, že to není žádný med.

„Navíc, když teď řádí ten covid a všechno se zakazuje, říkám si, jak jí (Hance) asi bylo celé měsíce v bohnické léčebně. Nikam nesmět, s nikým se nevidět. Máme to nyní tady podobné,“ konstatoval Krampol.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová