Moderátorka Novy se potýká s covidem! První příznaky podcenila, pak to přišlo!

Nikola Čechová (Shopaholic Nicol) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. října 2020 10:10 | Aktualizováno: 16. října 2020 14:26

Koronavirová nákaza se nevyhýbá v rámci současných denních nárůstů ani slavným osobnostem. Další "obětí" covidu se stala moderátorka Snídaně s Novou Nikola Čechová. Jak se u ní nemoc projevuje?

Moderátorka Novy Nikola Čechová se již počátkem března dostala do kontaktu s nakaženým taxikářem, naštěstí se od něj tehdy nenakazila. Uplynulou sobotu už u ní testy nákazu potvrdily. „Došlo i na mě. Nebylo mi dobře, stále nejsem v pohodě. Dnes už mi je ale trošku líp,“ svěřila se.

„Začalo mi být divně ve středu, bolela mě hlava. To ale u mě není signál, že se něco děje. Málo piju, hlava mě bolí často. Neměla jsem teplotu, kašel. Až v sobotu jsem přestala cítit. Nevěděla jsem, co jím, necítila jsem voňavku,“ popsala vývoj nemoci.

Paniku u youtuberky vystupující pod přezdívkou Shopaholic Nicol spustil fakt, že se viděla s rodiči. „V sobotu ráno jsem šla na odběr do soukromé laboratoře, odpoledne jsem znala pozitivní výsledek. Dala jsem vědět všem lidem, se kterými jsem se viděla, naštěstí jich nebylo tolik, roušky a respirátory jsem nosila hodně,“ prozradila.

Naštěstí to dobře dopadlo, protože u nikoho jiného se projevy covidu-19 neobjevily. „Mám velké štěstí, že jsou všichni negativní, jsem za to extrémně vděčná,“ dodala Čechová.

Témata: Nikola Čechová (Shopaholic Nicol) Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)