Co by tomu řekl Karel Gott (†80)? Za tohle chce Dominika dostat zaplaceno!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. října 2020 8:46 | Aktualizováno: 15. října 2020 18:42

Ještě nedávno se Dominika Gottová stavěla před kameru jen se sebezapřením, proto také odmítla, aby se záběry s ní objevily v dokumentu Karel. Teď se ale chce objevit v jiném filmu o tatínkovi, dokonce by za to měla dostat zaplaceno.

Kvůli opatřením proti šíření koronaviru bylo nutné odložit premiéru dlouho očekávaného dokumentu o Karlu Gottovi (†80), který tak vstoupí do kin později, než se předpokládalo. Tvůrci slibují, že v něm legendárního zpěváka představí i jako hlavu rodiny.

Pravdou však je, že ne všichni její členové spolu vycházejí, což se projevilo i během natáčení. Dominika Gottová totiž odmítla poskytnout souhlas s užitím záběrů, které vznikly během rodinné sešlosti na Bertramce.

Teď se však objevil na obzoru ještě další dokument, ve kterém by se podle svých slov ráda objevila. Připravuje ho německá televizní stanice MDR, která již dříve natočila film k Mistrovým osmdesátinám.

„Ráda o tátovi promluvím, jenom se nemohu z pracovních důvodů moc vzdalovat z Prahy, takže pokud produkce bude souhlasit, setkám se se štábem tady,“ řekla webu ahaonline.cz, podle kterého má obdržet smlouvu s nárokem na honorář.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott