Markéta Konvičková je měsíc maminkou: Nejde slovy vyjádřit, jak moc…

Markéta Konvičková s dcerou Amálkou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. října 2020 16:06

Součástí letošního baby boomu v českém šoubyznyse byla i Markéta Konvičková, která porodila v polovině září. V polovině října tak už trochu ví, v čem spočívá mateřství. Přesto jsou věci, které nedokáže slovy vyjádřit.

Přesně měsíc už je na světě dcera Markéty Konvičkové, která dostala krásné jméno Amálka. Uprostřed mateřských povinností si její maminka dokázala najít čas na to, aby holčičce připravila dárek v podobě písně.

Několik veršů z ní sympatická blondýnka předem prozradila na instagramovém profilu. „V náručí tě skrýt, svou dlaň ve tvé mít, navěky už vím, jsi náš drahokam,“ stojí v textu skladby, která není určena pouze novorozené holčičce.

„Chci ji věnovat všem maminkám. Máte můj hluboký obdiv,“ svěřila se někdejší účastnice SuperStar na sociální síti. „Nelze moc slovy vyjádřit ta mateřská láska, tak ti to dceruško zazpívám,“ dodala.

Písnička i s videoklipem bude mít premiéru na platformě YouTube dnes osm minut před osmou hodinou večerní. Cestu k hudbě si zkrátka je možné najít i v době zákazu zpěvu.

Témata: Markéta Konvičková