Hana Mašlíková má jasno: Krize s manželem je minulostí!

Hana Mašlíková s manželem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. října 2020 14:10

Hana Mašlíková a její manžel si v uplynulých týdnech prošli poměrně závažnou krizí, která je však podle nejnovějších informací minulostí. Odpustila kráska zápasníkovi návštěvu pánského klubu?

Hana Mašlíková v srpnu odešla od manžela, který ji hodně naštval návštěvou pánského klubu, i když se to snažil nějak smysluplně vysvětlit. Později modelka uvedla, že šlo pouze o poslední kapku. Na nějaký čas se dokonce „schovala“ u rodičů.

Tenkrát to vypadalo všelijak, po pár týdnech je ale jasno. Mezi sympatickou blondýnkou a zápasníkem došlo k velkému usmíření. „Jsme manželé, jsme máma a táta a máme dokonalého syna. A jsem ráda, že jsme zase rodina,“ prozradila modelka a moderátorka webu super.cz.

„Vše jsme si vyříkali. Neustále kolem nás chodily pomluvy, mně se donášely informace o Andrého nevěrách a totéž jelo z druhé strany. André byl pořád konfrontován zase s mými údajnými nevěrami. Sama jsem byla šokována, kolik lidí nám náš vztah nepřálo,“ podivuje se.

Podle Mašlíkové bylo potřeba si o všem promluvit s klidnou hlavou. „ Přiznávám, že se mnou to lehké není. Jsem horká hlava a často reaguji velmi impulzivně. A následkem toho byl i můj tehdejší status na sociální síti,“ dodává.

Témata: Hana Reinders Mašlíková