Vendula Pizingerová září: První fotografie po porodu syna!

Vendula Pizingerová se synem Josefem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. října 2020 12:10

Vendule Pizingerové se včera narodil chlapeček, který se hned objevil na jejím profilu na sociální síti. Na fotku hrdé maminky se fanoušci museli počkat až na dnešek. A vyplatilo se to!

Vendula Pizingerová v úterý porodila syna Josefa, a to přesně v den narozenin manžela, který nosí úplně stejné křestní jméno. Zatímco včera se pochlubila pouze snímkem novorozence, dnes už se fanouškům ukázala i ona sama.

Vedle snímku také poslala vzkaz všem gratulantům, kteří v uplynulých hodinách přispěchali s přáním všeho dobrého. „Děkujeme a zdravíme. Okolo mne na jipu samí mikro kluci a jejich dojaté maminky,“ napsala novopečená maminka.

Prezidentka Kapky naděje si také uvědomila, že se syn narodil příhodně, protože příbuzní a přátelé ještě mohli jeho narozeniny zapít před dnešním uzavřením restaurací. „Těm, kdo se včera opili na naše zdraví, přeju, ať je nebolí hlava,“ vzkázala.

Pizingerová rovněž nezapomněla na zdravotníky od Apolináře a svého muže. „Dík lékařům a manželovi, že mne podporoval u porodu,“ dodala na závěr.

Témata: Vendula Pizingerová