Vendula Pizingerová se probírá gratulacemi! Dáváš dárky jako já, píše Absolonová!

Vendula Pizingerová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. října 2020 8:58

Vendula Pizingerová už má několik hodin mateřské povinnosti, musí se ale také probrat gratulacemi, které pochopitelně k narození miminka obdržela. Jak od spolupracovníků, tak od známých tváří.

Jak jsme vás informovali, Vendula Pizingerová se v úterý stala maminkou syna Josefa. Chlapec dostal jméno po svém otci, který navíc toho samého dne slavil narozeniny. Není divu, že i tohle museli lidé zohlednit v gratulacích.

Mezi gratulanty pochopitelně nemohli chybět lidé z charitativní organizace, jejíž tvář vdova po známém hudebním skladateli je. „Celá Kapka naděje je šťastná a ze srdce moc blahopřeje naší Vendule Pizingerové,“ uvedli její spolupracovníci.

S přáním všeho dobrého pochopitelně přispěchala i řada známých osobností. Nechyběl třeba vzkaz od další novopečené maminky Veroniky Arichtevy. „Moc gratulujeme! Vše nej tatínkovi a Josífku vítej,“ napsala sympatická herečka.

„Holko moje moc gratuluju! Ať je Pepa zdravý a šťastný a Vy s ním! A Pepovi staršímu taky vše nej! Dáváš stejný dárky jako já,“ konstatovala Monika Absolonová. „Já mám takovou radost. Velká gratulace prckovi, mamince, tatínkovi,“ dodala zase Marta Jandová.

Témata: Vendula Pizingerová