Vendula Pizingerová porodila! Manželovi tak dala dárek k narozeninám!

Vendule Pizingerové se narodil syn Josef. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. října 2020 16:40 | Aktualizováno: 13. října 2020 22:17

Prvního máje oznámila Vendula Pizingerová těhotenství, od té doby všichni čekali na to, co přišlo dnes odpoledne. Pizingerová na sociální síti oznámila, že se jí narodilo miminko.

Baby boom v českém šoubyznyse pokračuje. Šťastnou novinou se dnes na instagramovém profilu pochlubila Vendula Pizingerová, jejíž syn Jakub se dočkal nevlastního sourozence. Je to bráška, nebo sestřička?

Prezidentka Kapky naděje se vytoužené holčičky nedočkala, ale to už jí bezpochyby netrápí. Na světě je naopak další nositel jména jejího současného manžela. „Josef Pizinger mladší,“ představila novopečená maminka chlapce svým fanouškům.

„Tak tě tady vítáme synu i s tvým tatínkem, který je přesně na den o 33 let starší,“ pokračovala vdova po známém hudebním skladateli. „Už jsem nevěděla, co ti mám dát k narozeninám… věřím, že je to ten nejkrásnější dárek,“ vzkázala ještě manželovi.

Zatímco pro Josefa jde o prvního potomka, Pizingerová rodila již potřetí. Kromě již výše zmíněného staršího syna měla dceru Klárku, která ve dvou letech onemocněla leukémií a té o dva roky později podlehla.

Témata: Vendula Pizingerová