Hana Mašlíková trpěla v bolestech: Brutální thajská masáž!

Hana Reinders Mašlíková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. října 2020 8:44

Hana Mašlíková nebude na uplynulý týden vzpomínat v dobrém. Chtěla si ulevit od menších zdravotních potíží, jenže se stal pravý opak. Masáž totiž vůbec nedopadla podle představ.

Hana Mašlíková o víkendu překvapila své fanoušky videem, na kterém je na kapačkách. Jak vyšlo následně najevo, posledním týdnem se vyloženě protrápila. Po thajské masáži se jí přitom mělo ulevit, protože měla zatuhlou krční páteř, na což také masérku upozornila.

„Takže mi brutálním způsobem škubla hlavou na jednu stranu, tam mi asi pětkrát prokřuplo, na druhou stranu to stejný… Říkala jsem si, že snad ví, co dělá. Teď vím, že věděla kulový,“ popsala modelka a moderátorka s tím, že už večer začala cítit tlak, který do rána přešel ve velkou bolest krční páteře a migrénu.

Nejprve se to pochopitelně snažila řešit samoléčbou. „Vzala jsem si prášky, bolest odezněla, ale jak přestaly působit, tak to bylo zase zpátky. Od pondělka jsem brala několik prášků, abych to zvládala, ale jakmile to odeznělo, bylo to zase hrozný,“ svěřila se.

„Vydržela jsem to až do pátku, to už jsem vyhledala odbornou pomoc. Doufám, že to zabere a povolí. Ale varování! Nenechejte si od thajských masérek nějak trhat krkem nebo rukama. Ty jsou od toho, aby udělaly olejovou nebo jinou uvolňující masáž, ale ne tyhle odborný,“ dodala Mašlíková.

Témata: Hana Reinders Mašlíková