Veronika Arichteva děkuje za manžela: Je to největší parťák!

Veronika Arichteva s manželem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. října 2020 16:56

Veronika Arichteva si už několik dní plní mateřské povinnosti, na manžela Bisera ale nezanevřela. Svědčí o tom dojemné narozeninové přání, které zveřejnila na sociální síti.

Veronika Arichteva má pochopitelně momentálně na prvním místě rodinu, vždyť se na konci září konečně stala maminkou. V nynějším shonu ale nezapomíná ani na manžela, kterému popřála na sociální síti k narozeninám. Známý režisér je má právě dnes.

„Jsem strašně vděčná a šťastná, že můžu být u nich.Věděla jsem, že můj muž je skvělej člověk, ale až teď, za poslední měsíce, jsem zjistila jak moc. Je to ten největší parťák do života,“ spustila známá herečka a následoval dlouhý výčet činností, které mu jdou.

„Miluju jak se o nás staráš, jak se směješ, jak vaříš a do všeho dáváš rajčata, jak si zodpovědnej, jakou máš každý ráno energii a dobrou náladu (narozdíl ode mě), jak hraješ na kytaru a hledáš ten správnej tón, jak jsi chytrej a máš přehled, jak dobrej jsi v tom co děláš a děláš to naplno, jak mi mačkáš nohy, když mě něco bolí, jak si spravedlivej, jak se mračíš, když ti něco nejde, miluju když mluvíš bulharsky a taky jak mi nosíš malýho v noci na kojení, abych nemusela vstávat… Miluju! Všechno nejlepší Bisi!“ vzkázala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva