Nešťastná Helena Vondráčková: S politováním vám musím oznámit, že...

Helena Vondráčková a její manžel

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. října 2020 11:08 | Aktualizováno: 16. října 2020 9:51

Helena Vondráčková přišla v posledních dnech nejen o práci. Zpěvačka ztratila také možnost komunikovat s částí svých fanoušků! Jasně ale dala najevo, že to tak nehodlá nechat!

Zpěvačka Helena Vondráčková prožívá v poslední době náročné chvíle. Kvůli vládním nařízením musel její management přesunout naplánované říjnové koncerty. Kromě práce navíc přišla i o jeden ze svých profilů na sociálních sítích!

„Moji věrní fanouškové, s politováním vám musím oznámit, že jsem po nějaký čas nedostupná na síti Instagram. Z dosud nevysvětlených důvodů byl z této sítě odstraněn můj oficiální profil,“ oznámila zpěvačka na svém facebooku,

Vondráčková ale dala jasně najevo, že to nehodlá nechat jen tak být! „Se svým týmem dělám všechno proto, aby došlo co nejdříve k nápravě a k opětovnému zprovoznění mého instagramového profilu,“ dodala zpěvačka, která teď ke komunikaci s fanoušky využívá pouze Facebook, YouTube a webové stránky.

Její manžel a manažer Martin Michal navíc kvůli omezením dopadajícím na kulturu ostře kritizuje vládu. „Pokud vláda připravuje kompenzace v kultuře, je to fajn. Pokud je připravuje ve výši 70% už to tak fajn není. Přijatým opatřením od pondělka vcelku rozumím a chápu je. Ovšem týden před tím zakázali zpěv, čemuž nerozumím a smějí se nám všichni. Jeden zpěvák a sboristky není sbor Alexandrovců. To samé platí u fotbalu, hokeje apod.,“ píše na facebooku producent.

Zdůrazňuje, že vláda tyto opatření vyhlašuje v nouzovém stavu a zákon v tomto případě hovoří jasně. „Když budu chtít být solidární a to jsem, chci jen fixní náklady, které mé umrtvené společnosti mají. Nechci ušlý zisk. Ale pak se nemůžeme bavit o 70%, ale o 100% těchto nákladů,“ vzkazuje Michal.

Témata: Helena Vondráčková martin michal