Je to hnusný! František Ringo Čech promluvil o velké bolesti!

František Ringo Čech

Autor: Hrušková, stars24.cz

3. března 2018 12:39

Hudebník František Ringo Čech žije už nějakou dobu bez manželky, která se od něj odstěhovala. Bývalá baletka Magda, zřejmě zatoužila po životě bez svého manžela.

Nyní o tom František konečně mohl mluvit. Odchod jeho ženy ho bolel, avšak ke všemu přistupuje dospěle a vysvětluje situaci takto: „Dokud jsou děti, vozíme je do školy, kupujeme botičky, chodíme na třídní schůzky a tak dále. Pak začínají vyrůstat, ty máš vedle sebe partnera, kterej je fajn, ale už není vůbec nic, co o něm nevíš. Všechno jsme si řekli, botičky už se žádný kupovat nejdou, tak se ten vztah samozřejmě změní v bratrskej. A přátelskej,“ uvedl v televizní show U tebe nebo u mě.

Ringo o své žene, mluví pořád hezky a váží si jí za to jaká je. Nelíbil se mu ovšem její smysl pro čistotu. Nyní, když je svobodný a žije sám, na čistotu tolik nedbá. „Mně je to úplně jedno. Mně se líbí, když jsem trochu špindíra. Nemusím se převlíkat košili každej týden, protože máme parfémy. Teď navíc smrdím olejovýma barvama,“ řekl Čech.

Prozradil také, že také jeho stravovací návyky nejsou jen o teplé a pravidelné stravě. „Konzervy jsou takzvané nouzovky. Když nepeču, nešpikuju, negriluju, tak otevřu hnusnou konzervu a dám i ji s chlebem. Všechno je to hnusný,“uvedl hudebník a malíř.

Témata: František Ringo Čech