Michal David má obavy: Opatření mohou být likvidační!

Michal David 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. října 2020 16:12

Michala Davida pochopitelně netěší opatření, která se dotýkají hudebního průmyslu, snaží se jim však porozumět. Zároveň si ale slavný hitmaker uvědomuje, že obor tuto krizi nemusí přežít.

Zatímco jeho kolegy a kamarády z divadel čekají o víkendu ještě poslední představení před vynucenou pauzou, Michal David má utrum již od pondělí. Toho dne totiž vešel v Česku v platnost zákaz zpěvu.

Na toto opatření už si někteří muzikanti hlasitě stěžovali, třeba takový Janek Ledecký. Autor slavných hitů z Discopříběhu se oproti němu snaží být nad věcí, i když také on přišel kromě vlastních vystoupení i o muzikály.

Jak známý hitmaker připomněl, právě tento obor to má opravdu složité. „My jsme odpremiérovali Kata Mydláře v Divadle Broadway. Hráli jsme v sobotu a v neděli a v pondělí to zavíráme, nedá se nich dělat,“ řekl pořadu ShowTime.

To ještě David doufal, že už přespříští týden bude opět možné hrát. Teď už je jasné, že čekání bude minimálně o sedm dní delší. „Doufejme, že to bude jen 14 dní, protože pak by to bylo likvidační,“ dodal.

Témata: Michal David