Vnadná Miluše Bittnerová: Už jí pomůže jen plastika!

Bittnerová, Miluše 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. října 2020 11:23 | Aktualizováno: 9. října 2020 20:38

Dcerka Miluše Bittnerové (42) Betynka nedávno oslavila rok. Herečka a moderátorka na sobě sice pracuje, přesto se ale nemůže dostat do formy! Rozhodla se proto, že se svěří do péče plastického chirurga.

Vnadná herečka a moderátorka Miluše Bittnerová se loni v září dočkala vytouženého dítěte. Moderátorka pro Blesk přiznala, že až teď se pomalu dostává zpět do formy. Během těhotenství totiž přibrala 20 kilogramů! A i když byla vždy „krev a mlíko“, teď se rozhodně spokojena není.

„Teprve teď se pomalu dávám dohromady. Jak s postavou, tak i hormony. Byl to fakt masakr, ale pomalu se vracím do normálu,“ vysvětluje Miluška. Jak sama přiznává, má problém s rozestuplými břišními svaly. „Mám po porodu diastázu, takže mám speciální cviky, aby se to zlepšilo,“ vysvětluje.

I když si uvědomuje, že by měla cvičit i ve fitku, není to tak snadné. V 8. měsíci si poranila koleno, dokonce kvůli tomu konec těhotenství strávila na vozíku. „Je mi jasné, že mně pomůže už jen plastický chirurg. Vezmu to odshora dolů –⁠ prsa i břicho,“ řekla Blesku Bittnerová.

Témata: Miluše Bittnerová