Antonín Panenka je z nejhoršího venku? V pátek přišla dobrá zpráva!

Antonín Panenka

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. října 2020 11:28

Ve středu musel být Antonín Panenka hospitalizován s nákazou koronavirem a fotbaloví fanoušci se obávali nejhoršího. Naštěstí se ukázalo, že legendární záložník je stále velkým bojovníkem. V pátek dopoledne totiž přišla dobrá zpráva.

Od středy držela celá česká sportovní obec palce legendárnímu fotbalistovi Antonínu Panenkovi, který se nakazil koronavirem a musel být hospitalizován na jednotce intenzivní péče v nemocnici v Benešově.

Dnes dopoledne však mohli pražští Bohemians předat dobrou zprávu od jeho manželky Vlasty. Čestný prezident klubu se již nachází ve stabilizovaném stavu a ještě dnes by měl být převezen do Prahy.

Ocenit je však v první řadě třeba práci středočeských zdravotníků. „Velmi děkujeme benešovské nemocnici za skvělou péči, kterou Tondovi poskytli na profesionální úrovni,“ napsala Panenková, jejíž muž stále potřebuje kyslíkovou podporu.

„Špatně se mu dýchá a má silný kašel. Když ho odváželi, moc jsem se o něj bála, ale dnes mi sám Tonda říkal, že bude bojovat a těší se, až bude po všem. Také mě překvapilo, že se to dostalo do celého světa. Je můj muž mnoho let, ale netušila jsem, že ho tak milují i za hranicemi,“ dodala manželka mistra Evropy z roku 1976.

Témata: Antonín Panenka