Veronika Arichteva nechápe kolegy: Ostrý vzkaz pro Basikovou, Hůlku a další!

Veronika Arichteva 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. října 2020 9:28 | Aktualizováno: 9. října 2020 22:10

Veronika Arichteva má sice momentálně mateřské povinnosti, přesto jí není lhostejné, co se děje kolem. Známá herečka dala jasně najevo, že nechápe názory některých kolegů na koronavirovou pandemii.

Hrozbu, kterou představuje onemocnění covid-19, zlehčují dokonce i některé známé osobnosti, např. zpěváci Bára Basiková a Dan Hůlka. Mnozí jejich kolegové z umělecké branže s nimi však nechtějí být házeni do jednoho pytle.

Rázně se tak rozhodla vystoupit třeba Veronika Arichteva, která se rozvášnila u příspěvku poslance Dominika Feriho, který upozorňoval na nová opatření. „Nepropadejme panice, ale prosím, neberme to, co se teď děje, na lehkou váhu,“ vzkázala lidem a připomněla, jak se za pár měsíců situace změnila.

„V březnu jsme všichni šířili nutnost nosit roušky, být opatrní, vyhýbat se rizikovým skupinám, snažit se minimalizovat kontakt s hodně lidma. Snad každej umělec buď visel někde na billboardu s rouškou, nebo vykukoval z televize a snažil se motivovat ty ostatní,“ popsala herečka a novopečená maminka.

Arichtevu proto rozčarovala vyjádření některých umělců. „Dneska se kapely snaží vochcat nařízení, Basikový, Hůlkové a jim podobní demonstrovat proti něčemu, co já považuju za to nejmenší, co můžeme pro sebe a okolí udělat. Nechápu!“ dodala.

Témata: Veronika Arichteva Bára Basiková Daniel Hůlka