Monika Absolonová je plná naděje: Mám pocit, že lidé...

Absolonová, Monika 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. října 2020 11:22

Monika Absolonová se snaží neklesat na mysli, i když situace v Česku má momentálně daleko k tomu, aby se dala považovat za ideální. Mezi svými fanoušky totiž vidí jen samé dobré lidi.

Často zaznívá, že česká společnost je dlouhodobě rozdělená a ke změně nepomohla ani probíhající pandemii. Zatímco během jarní první vlny byli lidé na jedné lodi, v těchto dnech už se mnohdy opět hádají na sociálních sítích a dělí se na dva tábory.

Taková Monika Absolonová si ale všimla, že na jejím instagramovém profilu až tak nevraživá nálada nepanuje, což konstatovala u příspěvku, v němž fanoušky informovala o svých nynějších pracovních aktivitách.

„Neklesejte na mysli. Mám vás ráda! Protože mám pocit, že mě sledují jen lidé, kteří nepíšou hrůzné komentáře a jsou k sobě vlídní. A za to vám moc děkuju,“ vzkázala příznivcům na sociální síti.

Absolonová si jistě uvědomuje, že to teď s prací nebude žádná sláva. Takzvaný zákaz zpěvu platí již od pondělí, zítra pak mají být oznámena nová opatření. Počítá se přitom s tím, že přinejmenším po dobu 14 dní nebude možné uskutečnit žádná představení.

Témata: Monika Absolonová