Konvičková kamarádku Bagárovou nepotěší: Takhle si dopřává krátce po porodu!

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. října 2020 9:25

Markéta Konvičková se nejspíš v posledních dnech stává terčem závisti kvůli tomu, jak rychle se po porodu dostala zpátky do formy. Jak to tak vypadá, zpěvačka ani nemusí moc hledět na to, co konzumuje.

Tohle Monice Bagárové s jejím trápením moc nepomůže. Jak vás stars24.cz informoval, maminka několikaměsíční holčičky si na sociální síti postěžovala, že se stále nevrátila na svou předporodní váhu. To k jedné z jejích nejlepších kamarádek byly geny milosrdnější.

Markéta Konvičková sice rodila až v polovině září, již po pár týdnech se ale může pochlubit takovou postavou, že jí někteří lidé mají problém uvěřit, že má takhle krátce po porodu. Dokonce si ani nemusí moc hlídat, co jí.

„Cpu se jenom, protože se nudím… Nanuk jsem zajedla teplou lázeňskou oplatkou, snědla Štramberské uši, natlačila korbáčiky a teď doma valím vajíčkovou pomazánku?“ podivila se zpěvačka sama nad sebou.

S jedním možným vysvětlením blonďatá zpěvačka a někdejší účastnice SuperStar nakonec přišla. „Těhotenské chutě mě minuly, tak teď toto?!“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková