Václav Kopta se dál trápí s covidem: Nové informace!

Václav Kopta 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. října 2020 14:04 | Aktualizováno: 8. října 2020 12:20

Václav Kopta už před několika dny přiznal, že se také on nakazil koronavirem. Onemocnění covid-19 u něj nemá bezpříznakový průběh, herec se potýkal s horečkami. Jak se mu momentálně vede?

Ani slavní lidé nejsou vůči nákaze koronavirem imunní, ostatně případů infekce mezi nimi v posledních dnech přibývá stejně jako v normální populaci. Již na konci září informoval fanoušky o svém zdravotním stavu třeba Václav Kopta.

Oblíbený herec a moderátor se nachází v domácí izolaci a rozhodně nemá bezpříznakový průběh onemocnění covid-19. Na sociální síti si stěžoval mimo jiné na vysoké horečky, se kterými se podle všeho potýká i po mnoha dnech.

„Teploty se stále vrací,“ sdělil tento týden webu expres.cz. Již dříve dal na základě vlastní zkušenosti s touto nemocí jasně najevo, že ji nehodlá zlehčovat. Naopak poslal všem kritikům ostrý vzkaz.

„Všem, kdo tvrdí, že covid je virtuální manipulace, sloužící mocným tohoto světa k jeho ovládnutí, vzkazuju jediné: jste hlupáci a modlete se, aby se tenhle sekáč nepodíval také na vás!“ vzkázal Kopta.

Témata: Václav Kopta