Dáda Patrasová čekala marně: Slováček přehodnotil plány!

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. října 2020 8:45

Vztahy Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka jsou pošramocené už poměrně dlouho, chvílemi to ale vždy vypadá, že si umí navzájem vyjít vstříc. Jenže pak si to v některých případech saxofonista zase rozmyslí.

Občas spolu Dáda Patrasová a Felix Slováček navzdory tomu, že je jejich manželství už dávno nefunkční, najdou společnou řeč. Třeba na jaře slavný hudebník své právoplatné ženě sliboval opravu jejich vily v pražských Vršovicích.

Jenže to ještě netušil, jakých rozměrů dosáhne koronavirová epidemie, že muzikanti nebudou moci tak často vystupovat, což se pochopitelně podepíše na obsahu jejich peněženek. Možná i proto původní plány změnil.

„Rekonstrukce nebude. Vila je jakž takž, nic se opravovat nemusí,“ řekl webu ahaonline.cz Slováček s tím, že v jednom rohu bylo vlhko vždycky, takže se s tím nejspíš nedá nic dělat.

Patrasovou změna postoje vlastně až tak moc nepřekvapila, doufá ale, že se s domem časem podaří pohnout. „Jednou to zůstane na naše děti, na Felixe a Aničku. Ti to snad dají do kupy. Jinak to nevidím,“ konstatovala pro zmíněný server.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček