Michaela Kuklová pokračuje v léčbě: Herečka popsala vedlejší účinky!

Kuklová, Michaela 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. října 2020 15:20

Michaela Kuklová se před časem postavila čelem k tomu, že jí byla diagnostikována vážná nemoc, a rozhodla se o ní mluvit. Teď popsala, jaké jsou vedlejší účinky náročné léčby.

S obdivem sledují fanoušci, především pak fanynky, jak se Michaela Kuklová potýká s rakovinou prsu, která jí byla diagnostikována před mnoha měsíci. Zákeřné nemoci se totiž rázně postavila a z nejhoršího už je venku.

„Teď už se cítím jako za starých časů, i když jsem v rámci léčby procházela různými nelehkými obdobími, která mě zaskočila,“ přiznala představitelka princezny Jasněnky nedávno v Show Jana Krause, kde zároveň přiznala, že léčba nadále pokračuje.

„V rámci hormonální léčby, kterou stále ještě podstupuji, mám nedostatek nějakého hormonu v hlavě, který způsobuje, že nejsem schopná dát dohromady souvislou větu, z čehož jsem úplně nešťastná,“ posteskla si herečka.

Kuklová v nadsázce uvedla, že s vyjadřováním měla problémy vždycky. „Ono už předtím to nebylo nic moc, ale teď je to ještě horší. Musím se pekelně soustředit,“ dodala.

Témata: Michaela Kuklová