Iva Pazderková: Změnila se k nepoznání! Fanoušci i kolegové jsou v šoku!

Pazderková, Iva 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. října 2020 11:43

Iva Pazderková (40) se sice proslavila jako stand-up komička a herečka, ale teď se rozhodla, že se bude věnovat něčemu jinému. Už brzy ji čeká soutěž, na které bude muset jinak stydlivá blondýnka předvést své tělo!

Iva Pazderková se v poslední době hodně změnila. Před nějakou dobou se vrhla na cvičení a rozhodla se, že zkusí štěstí v ženské kulturistice. Po několika měsících tvrdého tréninku ji už za pár dní čeká soutěž Bikini fitness. Svou vypracovanou postavou se pochlubila i na sociálních sítích.

„Tak mám na zítra navařeno...“ napsala herečka a komička k nejnovější fotce. Co bude dobrého sice neprozradila, ukázala ale svůj „pekáč buchet“, který se jí rýsuje na břiše. Celá její postava je svalnatá a vypracovaná, což některé fanoušky dost vyděsilo.

Podle některých vypadá jako „chlap“. Ale i přesto mnozí ocenili, s jakou vervou se do cvičení vrhla. „Mně se popravdě taková těla u žen nelíbí, ale obdivuji tu vaši cestu, energii a silu. Podle jste ukázala, ze pokud člověk opravdu chce, tak muže mnohé změnit,“ přiznala jedna z Iviných fanynek.

Pazderková se také v minulosti přiznala, že trpí panickou poruchou a že bere antidepresiva. Některé proto zajímalo, jak to jde dohromady s cvičením. „Skvěle. Jakýkoliv sport a pohyb mi pomáhá udržet paniku na uzdě,“ svěřila se Iva.

Ivu Pazderkovou obdivují také některé známé osobnosti. „Smekám, jsi neskutečná Držím palce!“ povzbuzuje ji modelka a moderátorka Gabriela Lašková, „No dop*dele!!!“ zírá herečka Berenika Kohoutová. „Tvl, a tu právě nemám nic moc... Líbám tě,“ zareagovala na její slova Pazderková.

„Já chci mít taky takovou vůli a odhodlání. Mazec,“ obdivuje Ivu herečka Anička Slováčková. „Fajn. Ale na oběd nepřijdu. Bojím se.. Že kdybych náhodou nedojedl talíř, dostanu po držce. A beztak máme určitě zase králíka,“ vzkázal komičce na instagramu zpěvák Ondřej Ruml.

Témata: Iva Pazderková