Ondřej Vetchý měl koronu, tvrdí jeho herecká kolegyně!

Ondřej Vetchý

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. října 2020 10:45

Ondřej Vetchý patří k těm hercům, kteří si své soukromí bedlivě střeží. Možná ale nepočítal s ním, že jednu věc nakonec prozradí médiím jeho slovenská herecká kolegyně. Podle jejích informací totiž údajně měl koronavirus.

Nákaza koronavirem se nevyhýbá ani slavným umělcům. O trojici českých kolegů promluvila v těchto dnech jejich slovenská kolegyně Anna Šišková. Zatímco o dvou z nich se již v médiích psalo, o tom třetím se doposud nevědělo.

Vezměme to ale popořádku. Šišková prozradila, že v Česku měla hrát tři představení, ale bojí se, že by se mohla nakazit. „Pokud nemusím, tak tam nejedu. Paradoxem je, že v tom divadle nebyla žádná omezení. Když jsme hráli, tak byly plné sály, 600 diváků,“ svěřila se webu cas.sk.

Známá herečka je ale toho názoru, že od lidí, kteří usedli do hlediště, jí velké riziko nákazy nehrozí. „Nemyslím si, že bych se nakazila od diváků nebo oni ode mě, spíš si myslím, že problém je mezi herci,“ konstatovala a rozhodla se to demonstrovat na konkrétních příkladech.

„Ondřej Vetchý měl koronu, Simona Stašová a Ladislav Frej taky,“ prozradila zmíněnému slovenskému serveru. Prvně jmenovaný herec to ale nikde veřejně nepotvrdil. 

Témata: Ondřej Vetchý