Karel Gott (†80): Špatné znamení? Odmítl si připít na zdraví!

Karel Gott 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. října 2020 8:40 | Aktualizováno: 6. října 2020 21:58

Zdravotní potíže nakonec připravily Karla Gotta loni v říjnu o život. Jeden z jeho přátel si v těchto dnech vzpomněl na historku, jak si legendární zpěvák odmítl připít na zdraví. V čem byl problém?

Vzpomínání na Karla Gotta (†80), od jehož skonu uplynul ve čtvrtek rok, nebere konce, své si o legendárním zpěvákovi chtěl říct opravdu každý, kdo s ním přišel do kontaktu. Někteří toho s ním prožili opravdu hodně.

Do takové skupiny bezpochyby patří Michal David, který měl tu čest napsat pro Mistra mnoho písniček i s ním společně vystupovat. „Historek s Karlem mám opravdu hodně,“ pochlubil se webu cas.sk.

„Pár roků nazpět jsme měli společný koncert v Košicích. Tamější brusič, který brousil hokejistům brusle, nás pozval k sobě na skleničku. Nalil nám borovičku, abychom si připili na zdraví, a Kája řekl: ‚To já nemůžu, protože bych zapomněl všechny texty,‘“ prozradil slavný hitmaker.

David ale mnohonásobného Slavíka nenechal ve štychu. „Tak já si dam i za Káju, já bych si na ně jinak nevzpomněl,“ odpověděl.

Témata: Karel Gott Michal David