Skutečný konec Marty Kubišové? Tuhle změnu nikdo nečekal

Marta Kubišová

Autor: Hrušková, stars24.cz

2. března 2018 13:48

S jednou výjimkou budou moci fanoušci Marty Kubišové ještě jednou vidět svojí oblíbenou zpěvačku na živo. A to zcela k mimořádné události stoletého výročí republiky.

Zpěvačka vystoupí 30. září na koncertu Příběh hudby - 100 let v Obecním domě. Marta Kubišová dále uvedla, že se jedná jen o jedinou výjimku, z důvodu jejího vlastenectví, na jejím ukončení kariéry se nic nemění.

Její účast na koncertě bude hřebem celého večera a všichni mají z její účasti ohromnou radost. Zvláště její fanoušci, kteří už ani nedoufali, že Martu Kubišovou uvidí živě. Spolu s ní vystoupí na koncertě Vojta Dyk, Aneta Langerová, David Koller, Richard Müller, Dagmar Pecková, uvedl deník Blesk.

Marta Kubišová je autorkou mnoha legendárních hitů, včetně písně Modlitba pro Martu, kterou zazpívala na historické události naší republiky v roce 1989 na Václavském náměstí k příležitosti Sametové revoluce. Dalo by se říci, že se stala pro revoluci symbolem, a tak i teď u významného dne republiky nesmí chybět. Její jediný návrat na jeviště by si neměl nechat žádný fanoušek ujít.

Témata: Marta Kubišová