Kristýna Leichtová nepotřebuje odpočívat? Takové jsou její plány!

Kristýna Leichtová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. října 2020 10:44

Kdo si myslí, že je Kristýna Leichtová na mateřské, ten je na omylu. Sympatická herečka má naopak velké plány. Kam se chce již od konce října vrátit?

Není pochyb o tom, že Kristýna Leichtová je poměrně zaneprázdněnou osobou. Před časem se jí narodila druhá dcera, a tak je logicky na prvním místě rodina. Ostatně v jejím zájmu se rozhodla přesídlit do Ostravy, kde její partner pracuje jako šéf činohry Národního divadla moravskoslezského.

Sama je přitom rodačkou z opačného konce republiky, konkrétně z Plzně. K zastižení je ale častěji v hlavním městě. „Pendluji mezi Ostravou a Prahou, ať už vlakem, nebo autem,“ prozradila webu super.cz.

Mateřskou dovolenou na plný úvazek ale hvězda Comebacku nechce, naopak by se ráda objevila na jevišti. „Uvidí se, jestli se bude hrát v divadle. Mně by měla začít sezóna od konce října v divadle v Ostravě,“ uvedla herečka.

Leichtová přiznala, že ze začátku to byla v Ostravě „velká deprese“, teď už je to ale lepší. „Pojala jsem to tak, že když už tam jsem, tak co bych si tam taky nezahrála,“ dodala.

Témata: Kristýna Leichtová