Roman Šmucler prozradil: Na co umřel Karel Fiala (†95)?

Roman Šmucler

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. října 2020 10:01 | Aktualizováno: 6. října 2020 15:48

Představitel Limonádového Joea nás v sobotu v požehnaném věku 95 let navždy opustil. Jaká vlastně byla příčina smrti Karla Fialy? Na sociální síti něco naznačil Roman Šmucler.

Jak vás stars24.cz informoval, o uplynulém víkendu zemřel herec a zpěvák Karel Fiala (†95), který se nesmazatelně zapsal do dějin české kinematografie rolí Limonádového Joea ze stejnojmenné westernově laděné veselohry.

Mezi prvními o skonu někdejší hvězdy karlínské opery věděl stomatolog a někdejší televizní moderátor Roman Šmucler. „Dostal jsem smutný vzkaz, ale vzpomeňme si na skvělého člověka a chlapa!“ napsal na twitteru, kde prozradil obsah vzkazu.

Dostal jsem smutný vzkaz ale vzpomeňme si na skvělého člověka a chlapa! Romane dnes zemrel muj deda Karel Fiala alias Limonadovy Joe. samozrejme na zadny Covid ale v krasnych 95 letech ,pisu Vam ro jen proto,ze vam hrozne fandil a obdivoval za vase nazory a praci tak jako ja ...

— Roman Šmucler (@smucler) October 3, 2020

„Romane, dnes zemřel můj děda Karel Fiala alias Limonádový Joe. Samozřejmě na žádný covid, ale v krásných 95 letech. Píšu Vám to jen proto, že vám hrozně fandil a obdivoval vás za vaše názory a práci tak jako já,“ stojí v něm.

Herecký kolega Ladislav Županič již dříve prozradil, že Fiala byl v poslední době ve špatném zdravotním stavu. Naposledy se viděli počátkem letošního srpna.

Témata: Roman Šmucler Karel Fiala